Soort project: Interieur
Projectnaam: Zeist kantoor CBS groep
Locatie: Zeist, Laan van Vollenhove (boven winkelcentrum)
Opdrachtgever: CBS groep (nu: CoMore)
Ontwerp: 2007
Oplevering: augustus 2007

Diep gecertificeerd?

VRAAG: Maak een lange, maar ook 25 meter diepe kantoorruimte optimaal bruikbaar.
ANTWOORD: In een bestaand kantoor met een relatief ongunstige diepte is een geheel nieuwe inrichting ontworpen waarbij alle gemeenschappelijke functies zoals receptie, vergaderen, lunch en flexwerkplekken zijn gesitueerd in de middenzone. De binnenwanden zijn maximaal transparant uitgewerkt om de diepte van het kantoor en de lichttoetreding optimaal te benutten. Uitvoering is door de opdrachtgever geheel uit handen gegeven aan een interieur-/ afbouwbedrijf. De kracht van het ruimtelijk ontwerp is zo een rustig decor voor de wat ‘barokke’ signatuur in de afwerking.

Terug naar alle projecten