Soort project: Woningbouw particulieren
Projectnaam: Karakteristiek wonen in Zeist
Locatie: Zeist
Opdrachtgever: particulier
Ontwerp: 2013
Oplevering: december 2013

VRAAG: Maak deze karakteristieke twee onder een kap dertiger jaren woning in Zeist geschikt en naar persoonlijke wens voor ons gezin met twee studerende dochters.
ANTWOORD: Door een ingrijpende verbouwing van de zolderverdieping en kap- en schoorsteenconstructie met een nieuwe trap en twee dakkapellen is ruimte gecre´┐Żerd voor een ruime badkamer en twee slaapkamers op de zolder.
Op de eerste verdieping is de badkamer ingrijpend vernieuwd en dat zelfde geldt voor de hal met toilet op de begane grond.

+ Review

Vincent Frowijn heeft in zeer korte tijd een prima voorstel voor verbouwing van ons huis op tekening en op schrift gezet.
De vergunningaanvraag van de dakkapel aan de voorzijde heeft hij snel en vakkundig geregeld met de Gemeente Zeist. Er is een degelijk bouwbestek opgesteld en goed advies en ondersteuning geboden bij ontwerp en constructie van onder andere een te verplaatsen zoldertrap. De onderhandelingen met aannemers werden correct begeleid, de bouwbegeleiding verliep vloeiend en tot het einde toe werd nadruk gelegd op de opvolging van de retspuntenlijst.
Vincent is prettig in de omgang: rustig, betrouwbaar en hij reageert snel op vragen.

Terug naar alle projecten