Soort project: Utiliteitsbouw
Projectnaam: Tennisaccommodatie Nieuw Welgelegen
Locatie: Utrecht, Grebbeberglaan
Opdrachtgever: Utrechtse vastgoed Organisatie
Ontwerp: februari 2012
Oplevering: juni 2012

Lowbudget afhangen ?

VRAAG: Een accommodatie voor tennisvereniging Zwaluwen 1911 tegen een zeer krap budget.
ANTWOORD: Door middel van een geprefabriceerde zwarte unit, in het straatwerk verzonken en rondom bekleed met verzinkt stalen roosters. De roosters openen zich ter plaatse van schuiframen en de toegangsdeur door middel van hydraulische uitzetters en scharnieren en zijn aan de tennisbaan/hekzijde weggelaten. Tussen de unit en de roosters zijn verticale led verlichtingsarmaturen in clubkleuren opgenomen die de accommodatie 's avonds een uitstraling geven die van verre zichtbaar is.

Terug naar alle projecten