Soort project: Renovatie/Herbestemming
Projectnaam: Renovatie woongebouw Buitenzorg De Bilt
Locatie: De Bilt, Alfred Nobellaan
Opdrachtgever: VVE
Ontwerp: Februari 2011
Oplevering: augustus 2011

Buitenzorg Ontzorgd?

VRAAG: Begeleiding van een VVE (40 appartementen) bij het energiezuinig- en onderhoudsarm maken van het complex.
ANTWOORD: In opdracht van het bestuur van de Vereniging van Eigenaren wordt door ons bureau gewerkt aan de renovatie van dit woongebouw. Allereerst is een ontwerp gemaakt voor het sociaal-veilig maken van de entree. De toegangscontrole is verbeterd met een video-intercom installatie. De postkasten en het bellentableau zijn verplaatst om een maximale transparantie te bereiken. Daarnaast jeuken onze handen om dit complex energetisch aan te pakken. De kozijnen zijn goed, maar de isolatie van de rest van de schil en de staat van de installaties is aan verbetering toe.

Terug naar alle projecten