Soort project: Renovatie/Herbestemming
Projectnaam: Gymzaal Schoolstraat te Utrecht
Locatie: Utrecht, Schoolstraat
Opdrachtgever: Gemeente Utrecht Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Afdeling Sport & Recratie
Ontwerp: 2008
Oplevering: april 2009

Renovatie

VRAAG: Renoveer de gymzaal,de kleedruimten met oude granito wasbakken,gang, pui en entree met luifel van de gymzaal aan de Schoolstraat te Utrecht.
ANTWOORD: Een nieuwe houten gevelpui in de gymzaal, akoestische voorzieningen tegen fris geschilderde wanden, kleedruimten met vrolijk gekleurde vloer- en wandtegels, efficiŽnt en onderhoudvriendelijk sanitair, kleurig linoleum in de gang en in kleur gespoten plafondplaten maken samen met een nieuwe entree en luifel de gymzaal weer veilig, eigentijds, beter bruikbaar en onderhoudsvriendelijk.

Terug naar alle projecten